Lärare

Pritt är ett varumärke som bryr sig om den utbildningsmässiga utvecklingen hos barn och försöker bidra till att utveckla deras kognitiva och motoriska färdigheter. Pritts formel har förbättrats under åren för att bättra passa barns behov. Det har ett starkt omedelbart fästande och tillräcklig torktid för att vara omflyttbart. Men det viktigaste är att det är säkert och i linje med EN71-standarden (EU-reglering för leksakers säkerhet) tack vare formeln med 90% naturliga ingredienser baserad på potatisstärkelse och socker (istället för oljbaserade ingredienser som används i standardlimstift). Pritts lim är så naturligt att du nästan kan tillverka det själv! Gör ett experiment med din klass och lär dem hur man skapar sin egen klistriga massa för pyssel!

Upptäck vårt lärande innehåll

Börja experimentera med lim! Detta lärande innehåll kommer att hjälpa dig att planera din undervisning, utveckla nya lärande koncept och förbereda interaktiva lektioner med limrelaterade experiment. Släpp lös gåtorna kring vidhäftande material med dina elever och förklara för dem de olika typerna, specialiteterna, appliceringarna och annan intressant fakta. De kommer att bli överraskade av vad de upptäcker under experimenten och med allt det roliga de har så kommer de inte ens inse att de lär sig under tiden!

Resan till naturlig limning

Följ med på vår interaktiva resa till naturlig limning med Mr. Pritt! Pritts limstift är gjorda av 90% naturliga ingredienser*, såsom potatisstärkelse och socker, vilket gör limmet tillräckligt klistrigt och starkt för hålla ihop barnens pysselprojekt. Lär dina elever hur en potatis kan användas i ett Pritt-limstift genom att följa med Mr. Pritts äventyr med potatisplantan! *Inkl. vatten

Sociala intiativ

Pritt arbetar med hållbarhets och sociala projekt med syfte att förbättra harmonin av ekologiska och sociala mål världen över. Ständig utveckling inom dessa områden är en integrerad del av vår uppförandekod. Vi ger högsta prioritet till miljöskydd, hälsa och säkerhet samt humanistiska aspekter, vilket inkluderar övergripande produktsäkerhet och ekologiskt förenlighet. Med dessa övertygelser förstärker vi den utbildande omgivningen för barn i tredje världen-länder genom att renovera existerande skolor eller bygga nya skolor och roliga faciliteter för dem.